Η Carwiz Ελλάδας στην κορυφαία τουριστική έκθεση!

Η Carwiz Greece, το νέο επιχειρηματικό μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων που έφερε στην ελληνική αγορά ο όμιλος Γελασάκη, έδωσε και φέτος το παρόν στη World Travel Market, στο Λονδίνο.
Η Carwiz Ελλάδας στην κορυφαία τουριστική έκθεση!

Η Carwiz Greece, μέλος του Ομίλου Γελασάκη, έδωσε και φέτος το παρόν στη World Travel Market, στο Λονδίνο, από τις 6 έως τις 8 Νοεμβρίου. Μεταξύ των 5.000 εκθετών, η Carwiz Greece, το νέο επιχειρηματικό μοντέλο ενοικίασης αυτοκινήτων που έφερε στην ελληνική αγορά ο όμιλος Γελασάκη, ενθουσίασε για ακόμη μια χρονιά τους επισκέπτες.

WTM 2023

Ο κ. Αντώνης Γελασάκης, CEO Travel & Hospitality Divisions του Ομίλου μας, και οι συνεργάτες του, συμμετείχαν σε διάφορες εκδηλώσεις δικτύωσης και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες με ηγέτες του κλάδου.

WTM 2023

Για τους επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, τόσο του εισερχόμενου όσο και του εξερχόμενου τουρισμού, η World Travel Market του Λονδίνου είναι το κορυφαίο γεγονός διεθνώς. Οι επαγγελματίες του κλάδου συγκεντρώνονται για να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν γνώσεις σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι κορυφαίες επιχειρήσεις μετασχηματίζουν τις λειτουργίες, τα δεδομένα και τα συστήματά τους για να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες.

WTM 2023

Για να βελτιώσετε την εμπειρία περιήγησης, η ιστοσελίδα CARWIZ χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Αν συνεχίσετε να βλέπετε αυτόν τον ιστότοπο, θα θεωρήσουμε ότι συμφωνείτε με τη χρήση του. Περισσότερες πληροφορίες »